Stoltz Rollers

Lees meer
  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!
Stoltz Rollers

Stoltz Super RollersStoltz Rollers gaan lang mee.

STOLTZ Super Rollers zijn gemaakt van polyurethaan, om rubberen en PVC rollen te vervangen (die vaak vervangen moeten worden).

Hoewel zij in eerste instantie meer kosten, maakt dat hun lange levensduur ze een economische- en tijdsbesparing op de lange termijn opleveren.
Polyurethaan is extreem gesneden en schuurbestendig. Deze zal niet splitsen of scheuren, zelfs in extreme kou.


Stoltz Rollers geven geen MARKING.

De Stoltz Rollen laten geen zwarte scuff-markeringen na in tegenstelling tot de zwarte rubberrollen die dit wel doen. Dit scheelt weer een hoop schoonmaakwerk bij het schoonmaken van de bodem van uw boot.


Stoltz Rollers zijn
MAKKELIJK TE BEVESTIGEN.

Als uw boot wordt ondersteund door onze rollen, zal de boot meteen rollen. Sommige aanhangwagens hebben helemaal geen rollers 
of rollers die de boot niet raken. Het toevoegen van een paar
van onze kielrollen aan een stapelwagen die niets heeft, zal de
inspanning aanzienlijk verminderen. Verstelbare haakjes zijn op grote schaal beschikbaar.

De rollers zorgen ervoor dat de wrijving tussen de boot en de trailer wordt verminderd. U zult versteld staan ​​over hoeveel
gemakkelijker de boot te water kan worden gelaten.


U hoeft ook de aanhangwagen niet onder te dompelen om de boot te water te laten gaan. U krijgt geen water in de wiellagers
en houdt het sleepvoertuig uit het gladde gedeelte van de helling.

Ze bieden ook betere ondersteuning voor de kiel en de omheining, die door veel fabrikanten van een boot wordt aanbevolen.
Onze rollen zullen ook na de winterstalling geen platte vlakken vertonen.NauticOnline.nl dé watersportwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.