• Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

Betaalmethoden

Bij NauticOnline kunt u met de volgende methode betalen:

 

iDEAL MasterCard Visa Maestro 

 

Betaalkosten

U kunt gratis betalen met IDEAL. Het bedrag staat dan direct op onze rekening en wij kunnen dan nog dezelfde dag uw bestelling versturen. Indien u met een creditcard betaald, dan kan de overboeking even duren en kan het voorkomen dat wij uw bestelling niet dezelfde dag nog kunnen versturen. De kosten van een creditcard bedragen € 3,50.

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Betalen met uw Mastercard

Naast de extra beveiliging met de Mastercard SecureCode, heeft u als Mastercard-houder Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

 

* Bekijk de Algemene Voorwaarden van Mastercard.
 

Wat is Mastercard Secure Code?

Online betalen is veiliger met Mastercard SecureCode. Met uw Mastercard SecureCode doet u aankopen met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming.

 

Betalen met uw Visacard

Met een creditcard van Visa kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Op alle adressen waar u een Visa-logo ziet, bent u welkom met uw creditcard van Visa. Naast de extra beveiliging door Verified by Visa, heeft u als Visa Card-houder standaard Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait Visa de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

 

* Bekijk de Algemene Voorwaarden van Visacard.

 

Aankoopverzekering?

Vrijwel alle producten die u in binnen- of buitenland betaalt met uw Visa World Card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Zo hoeft u immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten.

 

Betalen met uw Maestro

Het betaalproces van Maestro verloopt als volgt: Na gekozen te hebben voor Maestro dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifiër een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

 

Wij hopen u met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd, maar mocht u toch nog vragen hebben over het betalingsproces neem dan contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

 

Het verkoopteam van NauticOnline.nl