Tafels & Stoelen

Ruim assortiment in bootstoelen, tafels, stoelpoten, tafelpoten en aanverwante accessoires. Bij de bootstoelen vindt u allerlei modellen. Alle modellen zijn inklapbaar. U vindt ze in de kleuren blauw, rood, grijs en zwart.

  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

Tafels en Stoelen NauticOnline.nlRuim assortiment bootstoelen, tafels en aanverwante accessoires.

Welkom op deze webpagina van NauticOnline.nl Wij bieden hier bootstoelen en tafels aan gemaakt van de beste materialen en tegen een scherpe prijs. Alles wat u ziet is direct uit voorraad leverbaar. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, dan heeft u het de eerst volgende bezorgdag in huis.

 

Informatie over onze bootstoelen.

Bij de bootstoelen vindt u allerlei modellen. Bootstoelen met een hoge of een lage rug. Alle modellen zijn inklapbaar. U vindt ze in de kleuren blauw, rood, grijs en zwart. Alle bootstoelen zijn van stevige materialen gemaakt, zodat u verzekerd bent van een langdurig gebruik en dat de bootstoelen ook op de lange termijn hun mooie kleur en vorm behouden.

 

Informatie over onze tafels.

De tafels die wij aanbieden zijn van teak hout of van stevig volkunststof. U kunt de tafels in verschillen vormen en kleuren vinden.

 

Aanvullende accessoires

Bij de aanvullende accessoires kunt u verschillende stoelpoten of tafelpoten vinden. De tafelpoten vindt u in allerlei verschillende hoogtes en diktes. Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn en u kunt het niet in ons assortiment vinden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan zo spoedig antwoord geven.

 

NauticOnline.nl dé webwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.