• Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

Retourneren

Retourneren NauticOnline.nlDe bedenktijd

De bedenktijd bij NauticOnline is maximaal 14 dagen. De bedenktijd (of zichttermijn) gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Bij deelleveringen gaat de bedenktijd in vanaf het laatst ontvangen artikel. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

 

Retourneren  

Retourneren of ruilen is geen probleem, mits u volgens onze richtlijnen te werk gaat. U kunt het artikel binnen de bedenktijd retourneren mits aan de onderstaande regels wordt voldaan:

 

Binnen de bedenktijd van 14 dagen geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te retourneren. U moet hiervoor het retourformulier gebruiken.

Na aanmelding van uw retour, dient uw retourzending binnen 10 dagen in ons bezit te zijn.

- De artikelen worden geretourneerd in onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers.

De artikelen zijn compleet, niet gebruikt en onbeschadigd.

U mag het artikel slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het artikel dient volledig met alle eventuele accessoires, kabels, boekjes, etc. opgestuurd te worden.

Ongefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd.

 

Voorwaarden Geopende artikelen

Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening

gebracht.

 

Artikelen die niet retour gestuurd kunnen worden.

Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd.

 

Dit geldt onder andere voor artikelen:

Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig de door u aangegeven specificaties.

Die speciaal voor u besteld zijn.

Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

 

Retourformulier

Voeg altijd het NauticOnline Retourformulier bij uw retourzending, inclusief opgave van de retourreden. Stuurt u meer dan één pakket retour, zorg dan dat u bij elk pakket een retourformulier bijsluit. Bij ontvangst van uw bestelling zijn de goederen uw eigendom geworden. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

 

Ruilen van maat of kleur

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? U kunt het artikel binnen de bedenktijd retourneren. Het nieuwe artikel bestelt u gewoon als een nieuwe bestelling. Een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. NauticOnline.nl brengt daarom opnieuw eventuele verzendkosten in rekening voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van de bestelling. In het winkelwagentje ziet u de verzendkosten die voor uw bestelling gelden.

 

Kosten van retourneren / terugstorten

De kosten voor het retourneren naar NauticOnline.nl zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6,95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op uw rekening.

 

Terugbetalingen

Voor terugbetaling geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van het retourformulier, ongeacht de betalingswijze. Retouren worden bij ons dagelijks behandeld. Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

 

Retour vanuit het buitenland

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland artikelen retour te sturen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

 

Retouradres

  NauticOnline.nl

  Stationsweg 2

  8064 DE Zwartsluis