Stoltz Rollen

Stoltz Boot Trailer Rollers en Bow Stops zijn de hoogste kwaliteit poly rollers op de markt en vervaardigd voor langdurige prestaties. Stoltz artikelen beschermen uw boot en uw romp. Stoltz Super Rollers laten GEEN markering achter op uw boot!

Lees meer
  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!
Stoltz Rollen

Stoltz Super rollersDuurzaam


STOLTZ Super Rollers zijn gemaakt van polyurethaan, ter vervanging van rubberen en PVC-rollen die regelmatig moeten worden vervangen. 
Hoewel ze in eerste instantie meer kosten, maakt hun lange levensduur ze op den duur economisch. Polyurethaan is extreem slijtvast en slijtvast.
Stoltz Super Rollers zullen niet splitsen of barsten, zelfs niet bij extreme kou.

Geen Markering

 

Stoltz rollen laten geen zwarte strepen achter die zwarte rubberen rollen wel achterlaten. Nooit meer hard werken om de bodem van uw boot schoon te maken. 

 

Tewaterlating

 

Als uw boot door rollers van Stoltz wordt ondersteund, rolt deze soepel af. Sommige trailers hebben helemaal geen rollen of rollers die de boot niet raken. Als u een paar van onze kielwalsen aan een bunk-trailer toevoegt die deze niet heeft, wordt de poging om uw boot te lanceren en op te halen aanzienlijk verminderd. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel gemakkelijker u uw boot te water kunt laten of weer op uw trailer takelt als u gebruik maakt van Stoltz rollen. U hoeft de trailer ook niet onder te dompelen om van de boot in of uit het water te halen. U krijgt geen water in de wiellagers en houdt het sleepvoertuig buiten het glibberige gedeelte van de oprit. Ze bieden ook betere ondersteuning voor de kiel en spiegel, die door veel fabrikanten van boten wordt aanbevolen. stoltz Super rollen zullen geen markering achterlaten na maanden van opslag.

 

Informatie over stoltz

 

Stoltz Boot Trailer Rollers en Bow Stops zijn de hoogste kwaliteit poly rollers op de markt en vervaardigd voor langdurige prestaties.
Stoltz artikelen beschermen uw boot en uw romp.


NauticOnline.nl dé webwinkel voor de gemotoriseerde watersport.