Aanleggen & Ankeren

Hier vindt u alles voor uw boot als u moet aanleggen of voor anker gaat. Van paraplu-ankers tot slib-ring-ankers. Ook kunt u hier verschillende landvasten en sluitingen vinden. Onderaan deze pagina geven wij u nog extra productinformatie.

  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

Aanleggen en Ankeren NauticOnline.nl

Informatie over Aanleggen & Ankeren

Hier vindt u alles voor uw boot als u moet aanleggen of voor anker gaat. Van paraplu-ankers tot slib-ring-ankers. Ook kunt u hier verschillende landvasten en sluitingen vinden. Bij de verschillende artikelgroepen vindt u aanvullende informatie onderaan de productinformatiepagina.

 

Wij geven bijvoorbeeld extra informatie over onze paraplu ankers en slib ring ankers ook wel fluke anker genoemd. Ook leggen wij het verschil uit tussen deze ankers en wanneer u welk anker het beste kunt gebruiken.

 

Bij de ankerlijnen vindt u onderaan de pagina extra informatie over de invloed van de dikte van de ankerlijn. Zo kunt u goed kijken welke ankerlijn het beste bij uw boot past.

 

Wij hopen dat u hier datgene kunt vinden wat u zoekt. Staat het er toch niet bij aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en uw vraag aan ons te stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoord geven.

 

NauticOnline.nl dé webwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.