Propeller en Sterndrive Covers

Wij hebben een ruim assortiment beschermhoezen voor staartstukken en propellers. Alles is van zware, sterke en duurzame kwaliteit gemaakt. Vandaag besteld is morgen in huis.

  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

dekzeilen NauticOnline.nlPropeller beschermhoes

Wij bieden propeller beschermhoezen voor propellers met de maten 38 of 45 cm aan. de beschermhoes voor de propeller is gemaakt van 400D Polyester. De beschermhoes valt goed op door de twee reflecterende strepen op de hoes. In Duitsland is een propeller beschermhoes verplicht bij het vervoer van uw boot op de trailer.

 

Staartstuk beschermhoes

Wij hebben twee staartstuk beschermhoezen in ons assortiment. De staartstuk beschermhoes kunt u bestellen in de maten Medium en large.

De afmetingen kunt u op de productpagina vinden, zodat u altijd een goede maat beschermhoes heeft voor uw staartstuk. Als u met uw boot op pad gaat en door Duitsland rijdt, bent u verplicht bij het vervoer van uw boot op het staartstuk een beschermhoes te hebben.

 

Wij hopen dat u bij ons kunt vinden wat u zoekt. Mocht u toch op zoek zijn naar een bepaalde maat dekzeil of boothoes neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag geven.

 

NauticOnline.nl dé watersportwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.