Aluminium Biminitop | 246-261 cm breed

U kunt biminitops in allerlei breedtes bestellen. Hier vindt u alle biminitops in de breedte van 137-152 cm. Op alle biminitops geven wij 5 jaar garantie op doek en kleur.

Lees meer
  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!
Aluminium Biminitop | 246-261 cm breed

3 Boog Aluminium BiminitopInformatie over de Navishade 3 Boog Aluminium Biminitop, 117 cm hoog en 246-261 cm breed.

Garantie bepalingen, NauticOnline.nl

 

De Navishade 3 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen van 25 mm. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame 600 denier acryl stof. Deze is waterdicht, onderhoudsvrij en UV bestendig.

Het frame kan door middel van een snap-lock systeem snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Ook worden er twee spanbanden bijgeleverd, zodat u de biminitop stevig kunt vastzetten tijdens het varen.

 

Navishade geeft standaard 5 jaar garantie op het doek en de kleur.

 

Indien u een Navishade Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit aluminium buizen, steunpilaren en sterke nylon fittingen. Het bevestigingsmateriaal bestaat uit RVS schroeven.

 

Informatie over onze Aluminium Biminitop, Breedte 246-261 cm met een hoogte van 117 cm.

Biminitops zijn er verschillende breedte maten te verkrijgen. De maten lopen uiteen van 137 cm tot maximaal 261 cm.

Dit gaat stapsgewijs. Al onze biminitops in de categorie 246-261 cm vindt u op deze productpagina.

 

Hoe bepaal ik de juiste maat van mijn Biminitop?

Als u een biminitop gaat bestellen staat u voor een belangrijke keuze voor wat betreft de maat. U kunt biminitops in  verschillende hoogtes, breedtes en lengtes verkrijgen. De lengte en de hoogte bepalen uiteindelijk hoeveel schaduw de biminitop geeft. Biminitops zijn in vele breedtes te verkrijgen, maar er zijn maar een paar verschillende hoogtes.

 

Informatie over het opmeten juiste breedte biminitop.

Op onze informatiepagina Biminitop vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste hoogte en breedte te bepalen van uw biminitop. U vindt hier ook waar u zoal op moet letten als u gaat meten.

Mocht u er toch niet uitkomen, stuur ons dan gerust een mailtje met uw vraag en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoordt geven.

 

Indien uw kleur er niet bij staat, stuur ons dan ook gerust een mailtje met uw verzoek en wij nemen spoedig mogelijk contact met u op.

 

NauticOnline.nl dé webwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.