Dekzeilen & Beschermhoezen

Wij hebben een ruim assortiment in dekzeilen, boothoezen en beschermhoezen voor staartstukken en propellers. Alles is van zware, sterke en duurzame kwaliteit gemaakt. Vandaag besteld is morgen in huis.

  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!

dekzeilen NauticOnline.nlRuim assortiment in dekzeilen en boothoezen.

Bij ons vindt u een ruime keuze in verschillende maten boothoezen en dekzeilen. Alle boothoezen en dekzeilen zijn van een zwaar, sterk en duurzaam materiaal gemaakt. De maten variëren van een lengte 265-300 cm in tot 600-660 cm de lengte en van 150 cm tot 240 cm in de breedte. Dit geldt voor zowel de dekkleden als de boothoezen.

 

Buitenboordmotorhoes

Wij bieden ook een goed assortiment in buitenboordmotorhoezen. De buitenboordmotorhoes kunt u bestellen voor motoren van 1 pk tot 115 PK.

De buitenboordmotorhoes is gemaakt van duurzaam en sterk 600 Denier polyester. De buitenboordmotorhoes is UV-bestendig, schimmelwerend en waterafstotend. De prijzen van de buitenboordmotorhoes loopt uiteen van 22 euro tot 28 euro.

 

Propeller beschermhoes

Wij bieden propeller beschermhoezen voor propellers met de maten 38 of 45 cm aan. de beschermhoes voor de propeller is gemaakt van 400D Polyester. De beschermhoes valt goed op door de twee reflecterende strepen op de hoes. In Duitsland is een propeller beschermhoes verplicht bij het vervoer van uw boot op de trailer.

 

Staartstuk beschermhoes

Wij hebben twee staartstuk beschermhoezen in ons assortiment. De staartstuk beschermhoes kunt u bestellen in de maten Medium en large.

De afmetingen kunt u op de productpagina vinden, zodat u altijd een goede maat beschermhoes heeft voor uw staartstuk. Als u met uw boot op pad gaat en door Duitsland rijdt, bent u verplicht bij het vervoer van uw boot op het staartstuk een beschermhoes te hebben.

 

Wij hopen dat u bij ons kunt vinden wat u zoekt. Mocht u toch op zoek zijn naar een bepaalde maat dekzeil of boothoes neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag geven.

 

NauticOnline.nl dé watersportwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.