Lalizas

Lees meer
  • Alles uit voorraad geleverd
  • Snelle levering
  • Scherp geprijsd
  • Vanaf 150 euro gratis verzending!
Geen producten gevonden...
Lalizas

LALIZAS | 35+ jaar Life Save Equipment Fabrikant

LALIZAS is een bedrijf dat maritieme apparatuur produceert met een commerciële aanwezigheid in 127 landen. Het bedrijf heeft een leidende positie op de Europese Marine markt met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in levensreddende apparatuur.

LALIZAS heeft in de afgelopen 35 jaar meer dan 15.500.000 reddingsvesten verkocht, waarschijnlijk meer dan enige andere fabrikant en distributeur in de zeevaartindustrie, met miljoenen loyale klanten, zowel in de recreatieve en commerciële sector.

LALIZAS produceert en distribueert op de wereldmarkt meer dan 10.000 producten van maritieme apparatuur, reddingsapparatuur en diverse artikelen die direct verband houden met diverse watersporten en activiteiten.

LALIZAS produceert en biedt haar klanten kwalitatief hoogwaardige mariene producten tegen concurrerende prijzen.

 

Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd in het hoofdkwartier, met de strengste controle en de hoogste kwaliteitsnormen, en vervolgens verspreid over alle vestigingen. Op deze manier houdt het bedrijf de prijzen competitief maar controleert de productieprocedures volgens de vereisten van ISO 9001: 2008 (binnenkort herzien door ISO 9001: 2015). Productkwaliteit wordt gecontroleerd door internationale organisaties zoals Germanischer Lloyd, Bureau Veritas en Lloyd's Register.

 

NauticOnline.nl dé watersportwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.